8 березня у філармонії "Музика Голівуду"

14 Лютого 2015, 07:15

 

Неділя, 8 Березня, 2015 - 17:00
На численні прохання слухачів, 8 березня, у Львівській обласній філармонії знову «Музика Голівуду». Концертна програма «Музика Голівуду-2» доповнена останніми хітовими музичними новинками із світу кіно. Це яскраве дійство варто побачити і насолодитися почутими хвилююючими композиціями із улюблених голівудських фільмів та залишити заряд емоцій до наступних яскравих переглядів. 8 березня «Музика Голівуду-2» триватиме двічі. Два концерти: початок о 17:00 і 19:30. Квитки – у касі філармонії.
Якісну кіномузику виконає Академічний молодіжний симфонічний оркестр «ІNSO-Львів». Виступи оркестру львів’яни та гості міста сприймають на «біс»! З приємністю очікуйте нових хітів із голівудських кінофільмів, які ще досі не звучали у виконанні оркестру. Оркестром диригуватиме маестро – Володимир Сивохіп. 
І, звичайно, налаштуйтеся на перегляд активних вражаючих кінокадрів, проектованих на великий екран під час концерту.

 

8 березня, у Львівській обласній філармонії знову «Музика Голівуду». Концертна програма «Музика Голівуду-2» доповнена останніми хітовими музичними новинками із світу кіно.

Організатори обіцяють яскраве дійство, яке варто побачити і насолодитися почутими композиціями із улюблених голівудських фільмів та залишити заряд емоцій до наступних яскравих переглядів. 8 березня «Музика Голівуду-2» триватиме двічі. Два концерти: початок о 17:00 і 19:30. Квитки – у касі філармонії.

Кіномузику виконає Академічний молодіжний симфонічний оркестр «ІNSO-Львів», виступи якого львів’яни та гості міста сприймають на «біс»! З приємністю очікуйте нових хітів із голівудських кінофільмів, які ще досі не звучали у виконанні оркестру. Оркестром диригуватиме маестро – Володимир Сивохіп. 

під час концерту - перегляд активних вражаючих кінокадрів, проектованих на великий екран під час.

Коментарі (0)

    Коментувати

    Ім'я*
    Коментар*
    Код*
      

    Думки експертів

    Особистості

    Маркіян Бедрій

    Проекти: “Світ кави”

    Анонси

    Новини партнерів

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов