Mons Pius: Пиво і М'ясо

  • Mons Pius: Пиво і М'ясо

    Тип закладу:Паб

    Адреса:м. Львів, вул. Лесі Українки 14 (Вірменський дворик)

    Розклад роботи:з 10 до 23

    Цінова категорія:Бізнес 75-150 грн.

    Телефон:+ 38 032 235 60 60; +38 097 64 54 952

    Рейтинг ресторану

    Кухня:

    Сервіс:

    Інтер'єр:

  • кредитні карткиwi-fiтерасановий заклад
  • Про ресторан

    Кухня: АвторськаЄвропейська

    Сервіси:WiFi, вид з вікна, літня тераса, фонова музика

    Пропозиції:барбекю, гриль-меню

    Розваги:спортивні трансляції

    Кількість місць:70 + 50 (літня тераса)

    Мови спілкування:анлійська, польська, російська, українська

    Орієнтир:Вірменський дворик

    E-mail:monspius.pub@gmail.com

    Сайт:www.monspius.lviv.ua

    Мережа:Рестарон

  • заклад на мапі

    Подивитись велику карту

Коментарі (26)

    • Ляна

      10 Грудня 2010, 18:37
      Відповісти

      Совалися нині з коліжанкою в обід зимовими вулицями і натрапили на це місце. В меню побачили Гаряче пиво, замовили і.... Стіни розступилися і ми раптом опинилися в засніженій Варшаві. Люди, смачнішого гарячого пива у Львові, я ше ніколи не пробувала!!! Воно таке. яким має бути :))) Наступного разу знову підем на гаряче пиво а заодно і поїсти чогось смачного.

    • Конар

      18 Грудня 2010, 00:36
      Відповісти

      Були там, попили пива. Дуже гарний інтер'єр. Всьо так як має бути!

    • Lembergians

      26 Грудня 2010, 16:41
      Відповісти

      Гарний заклад! Дуже смачні сирні палички ;)

    • Доктор Шпак

      27 Грудня 2010, 12:45
      Відповісти

      Були 25.12.10. Були вперше. Заклад знайшов тут, столик замовив телефоном на 18:00. Десь до 19:00 окрім нас бла ще одна компанія, а потім просто аншлаг!!! Враження: Приємна обслуга (офіціант Олена - окрема подяка за посмішку), гарний дизайн та ідея приміщення, цікавий посуд з логотипом закладу, добре пиво, чудові наїдки і фантастично смачне м'ясо!!! Дуже вдячний за гарний вечір!!! Успіхів, клієнтів і веселих свят!!!

    • Діана

      27 Грудня 2010, 13:26
      Відповісти

      Вчора святкувала свій День народження! Емоції переповнюють! Кухня- надзвичайно смачна, сервіс- на вищому рівні, інтер'єр- чарівний!!! Ми і наші друзі були дуже задоволені! Все красиво оформленно, апетитно і супер смачно! Дівчатка офіціантки дуже люб'язні. Особлива подяка адміністратору Оксані!!! Дуже компетентна і кваліфікована у своїй справі. Допомогла обрати меню на весь вечір та спиртні напої. Щиро вдячна Вам, Оксанко! Я ще й подарунок отримала Це було неочікувано і надзвичайно приємно!!! Ми всі у захваті від Вашого закладу! Обов'язково ходитимемо до Вас! МОЛОДЦІ! ДЯКУЮ!!! P.S. розмір підійшов ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!

    • Іра

      12 Січня 2011, 13:37
      Відповісти

      Приїжджали на свята до Львова - побували в Mons Pius. Дуже приємне обслуговування, супер гаряче пиво і просто нереально смачний тірамісу. Шкода тільки що зайти ще раз на вечерю не вдалося - все було зайняте :(((

    • Андрій

      5 Лютого 2011, 17:10
      Відповісти

      Були з товарищами у Вас, враження виключно позитивні, обслуга супер, їжа просто - чудо! таких смачних стейків в ресторанах я ще не пробував. Всіь раджу!!!

    • Андрій

      18 Березня 2011, 01:01
      Відповісти

      Дуже неправильно видаляти дописи... Це низько... Навпаки власники повинні запитувати що відвідувачу не сподобалось а не тиснути delete. Це чимось нагадує агонію...

    • Євген

      11 Травня 2011, 11:34
      Відповісти

      Сьогодні повернувся зі Львова...найкраще враження лише після відвідування цього закладу)))

    • Miguel

      22 Вересня 2011, 16:36
      Відповісти

      Водив туди свого товариша з Одеси. М'ясо просто чудове, раджу всім! Офійіанти дуже привітні, з чудовим почуттям гумору. Ще б зробили якісь картки постійних клієнтів, бо на вихідні туди не можливо потрапити - дуже багато народу.

    • Ніка

      29 Вересня 2011, 14:52
      Відповісти

      Були з друзями і залишились не задоволеними, та і знайомим не рекомендую. Не сподобалось обслуговування, чекали дуже довго, та страви принесли холодні, настрій був зіпсутий. Вибачень жодних. За кондоном, вже би адміністратор прийшов і вибачався, а тут він навіть рота не відкрив. Роздута реклама, за якою нічого не має. Єдине, що ресторан знаходиться в гарному місці, але і це не спасло. Була вперше і востаннє.

    • Андрій

      30 Вересня 2011, 23:27
      Відповісти

      Ніка Ваш відгук скоро видалять, тут писати треба тільки хороше!!!

    • Slavik

      7 Грудня 2011, 00:48
      Відповісти

      Був там вперше та в останнє,дуже довго чекали на страви поперше,ніякої музики в закладі не було (тишина мертва).Тим більше,що більшість гриля оцінюється як вага сирого мяса,враховуючи що воно до 30% вжариться, виходить досить не великий вихід страви,за досить кругленьку суму!

    • Марічка

      23 Січня 2012, 14:31
      Відповісти

      Давно вже чула про Монс Піус і нарешті вибралась туди з друзями. Відвідавши його, склалось дуже приємне враження від самого початку. Заходиш у подвіря ресторану, а там ялиночка - така гарно прикрашена, вогники, зразу якийсь настрій створюється. Потрапляєш всередину, а з тобою вітаються, пропонують, де краще сісти. Місць майже не було, але ми залишились задоволеними нашим столиком в другому залі. Наступного разу ,може, скористаємось і резервацією столиків. Страви перевершили мої очікування, мясо, яке дуже вже хотілось спробувати, як і розповідали, було смачне. Спробували і теплі салати - сподобався і смак ,і оформлення дуже гарне. Пиво в цьому ресторані заслуговує особливої уваги. не знаю, яке воно гаряче (в них це називається гжанець), але холодне в крижаній гальбі - просто смакота. Дівчинка-офіціантка була дуже акуратна, привітна та уважна. Дякуємо за таку якісну роботу. Тож вражень багато, плануємо ще піти, спробувати їхні бургери

    • Андрій

      2 Березня 2012, 22:50
      Відповісти

      Марічка працює на мон пюнс. Ну не треба вже так відкрито все робити, це сайт не для лохів. Не видаляйте пліз!!!

    • Сергій

      26 Травня 2012, 00:29
      Відповісти

      А нам не повезло... Обслуговування нікудишнє (студентка/стажистка, яка нічого не знає, нічого не розуміє), дуже довго чекали на замовлення. Багато речей з меню, які ми хотіли замовити, взагалі не було. М'ясо, на жаль, не сподобалось.

    • Данило

      31 Травня 2012, 13:43
      Відповісти

      Файно, телятина смачна зі смаженими овочами, і гжанець з пива. Нам пощастило, обслуговували швидко і ненав"язливо)

    • Lana

      11 Червня 2012, 12:30
      Відповісти

      Була в цьому закладі, коли його тільки відкрили.Пиво було смачне,обслуговування шикарне.Прийшла у травні:жах!Заклад зіпсувався!Пиво їхнє вже не таке як було спочатку!Більшість страв з меню просто не було,це пояснили великою кількістю відвідувачів,але одразу виникає питання:якщо ви знаєте, що буде багато людей,чому не замовити більше продуктів.Зробили замовлення і 1.5 години чекали на реберця!Їх нам принесли з одного боку чорні обгорілі,їх не можливо було їсти.Але суму виклали величеньку!І жодних вибачень!Більше туди не піду!

    • Вика

      12 Червня 2012, 12:54
      Відповісти

      Замечательное заведение! Колбаски вкуснейшие, таких больше нигде не найти. А бургеры я вообще попросила с собой запаковать. Цены соответствующие. Хорошего мяса дешевого сегодня не бывает. Советую!

    • Сергей Н.

      28 Червня 2012, 22:01
      Відповісти

      Наш хороший друг Л. привел нас в это чудесное место. Еда отменная! Особенно мясо - нет слов, просто капец - ВКУСНОТА!!! Пробовали 5 видов. Рекомендую. Спасибо от Одессы!!!

    • Sergunik

      16 Липня 2012, 15:32
      Відповісти

      Вчора сиділи з дівчиною в цьому закладі. Ласували кроликом і телятиною. Все було дуже смачно і персонал був дуже привітний. Дуже сподобалось! Хіба що, за виключенням "граньоних" стаканів для вина(((

    • Назар

      27 Серпня 2012, 16:30
      Відповісти

      Був...минулого року. більше ні ногою. Максимум на пиво(воно тут дійсно непогане). На м*ясі не розуміються абсолютно, як і на тому, що якщо заклад декларує три варіанти прожарки, то при мінімальній, воно явно не має бути перепалене

    • Інеса

      12 Жовтня 2012, 23:28
      Відповісти

      Жахливий заклад, можливо, розкручений, але я туди ні ногою і нікому не рекомендую. Звісно, що мій комент можуть і видалити, але від того заклад, обслуговування кращими не стануть.

    • Каті

      13 Жовтня 2012, 10:31
      Відповісти

      Вчора прочекали на офіціанта 20 хв...пішли в інше місце,через зверхнаглість...заповненість залу на той час декілька столиків...

    • Oleksiy

      22 Жовтня 2012, 11:55
      Відповісти

      Були на вихідних - гжанці суперові, овочі гриль і чебуречки теж добрі. все нормально було, офіціантка привітна, довго не чекали.. як на мене, заклад на тверду 5-ку!

    • Богдан

      6 Квітня 2013, 18:53
      Відповісти

      А мені сподобалось!) Йшов в ресторан з друзями,і знаєте що?Пиво там смачнющее,м'ясо також,музика сподобалась і взагалі - атмосфера супер!)Тепер з друзями ходжу сюди як додому)

Коментувати

Ім'я*
Коментар*
Код*
  

Думки експертів

Особистості

Андрій Дзюбан

Проекти: бістро «Немо», паб «Дублін», клуб "Культ"

Анонси

Новини партнерів

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов